NIEUWS

Dordrecht Pride op de Beursvloer

Op maandagavond 11 november niet tot een deal gekomen tijdens de Beursvloer? Het kan alsnog!

Met gesloten beurs zijn wij op zoek naar:

- Hulpkrachten / vrijwilligers

- Drukwerk (posters en flyers)

- Crewshirts

- Portocanin (voor 1 dag)

- Toiletwagen (voor 1 dag)

- Crewcatering

Wij bieden er voor terug:

Uw merknaam zichtbaar in onze uitingen tijdens en voorafgaand aan het festival

Gemeente en Dordrecht Pride gaan nauwe samenwerking aan

 

Burgemeester Wouter Kolff en voorzitter van Dordrecht Pride Lennart Lenskens hebben afgelopen maandag overleg gehad over de Pride en het voornemen van Lenskens om te stoppen als voorzitter en organisator van de Pride als gevolg van een moeizame samenwerking.

 

Het gesprek is bijzonder prettig en positief verlopen, er is vertrouwen in een wederzijdse goede samenwerking tussen Dordrecht Pride en de gemeente Dordrecht in de toekomst waardoor Lenskens zijn activiteiten toch kan voortzetten.

 

In navolging van het gesprek met de burgemeester zal er ook nog een gesprek plaatsvinden met wethouder Peter Heijkoop om deze samenwerking verder te verbeteren.

 

Om een stabiele toekomst te kunnen garanderen is Stichting Dordrecht Pride op dit moment hard op zoek naar vrijwilligers en sponsorpartners. Ook binnen het bestuur zijn er een aantal vacatures vrijgekomen. Meer informatie hierover is te vinden op www.dordrechtpride.nl, daarnaast is Dordrecht Pride maandagavond aanwezig op de Beursvloer waar organisaties en bedrijfsleven elkaar ontmoeten en heeft ze een kraam op de vrijwilligersmarkt volgende week donderdag bij het Da Vinci College.

© 2019 by Dordrecht Pride.