Dordrecht Pride komt op 5 september met online evenement


Corona raakt ons allemaal en dus ook Dordrecht Pride. Het festival gaat niet door, maar de organisatie is meteen gestart met het in de steigers zetten van een online evenement. Op 5 september 2020 brengt Dordrecht Pride de liefde, in alle soorten en maten, bij je thuis.


Hoe het er precies uit gaat zien, houdt de stichting nog even geheim. De komende maanden worden meer details naar buiten gebracht over het evenement. Wat wel zeker is, is dat iedereen mee kan kijken via de website en de socials van Dordrecht Pride. Een tipje van de sluier: verwacht goede gesprekken over diversiteit, muziek en de online Pride Walk, waarin iedereen digitaal de route kan afleggen en verhalen en foto’s kan delen.


Zichtbaarheid

“Ons doel blijft om diversiteit in de stad en in de Drechtsteden zichtbaar te maken,” vertelt voorzitter Lennart Lenskens. “Met dit evenement hopen we aan die doelstelling te voldoen. Zonder zichtbaarheid, geen acceptatie. We mogen dan geen groots festival kunnen organiseren, hiermee hopen we de LHBT+ community een hart onder de riem te steken én de stad toch nog een kleurrijke dag te bezorgen. De komende maanden zal ons enthousiaste team van vrijwilligers en partners alles op alles zetten om iets bijzonders neer te zetten.”

127 views0 comments