Wordt partner

PRIDE IN HET ENERGIEHUIS, 11 september 2021

Met Dordrecht Pride vieren we samen Pride, de vrijheid dat je in onze mooie stad kan zijn wie je bent, ongeacht geaardheid, gender of afkomst.

Met een programma dat een breed publiek aanspreekt is dit een feest voor iedereen waarbij onderlinge verschillen wegvallen. Hiermee geven we op een positieve manier een krachtig signaal af.

Dordrecht Pride wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd, dit keer in het Energiehuis waarmee het onderdeel is van de Dordtse Feesten.

Binnen dit concept wordt er samen met de gemeente Dordrecht gekeken naar wat er wél kan in dit corona-tijdperk.

Zo kunnen we met elkaar op zaterdag 11 september toch Pride vieren met de hele stad, en natuurlijk ook met alle maatschappelijk betrokken ondernemers!

Dordrecht Pride presenteert een aantrekkelijk programma dat een breed publiek aanspreekt met optredens van o.a. Edsilia Rombley, Edwin van der Toolen (o.a. de Toppers), Justine Pamelay, de Belgische danssensatie TRINXX en dragqueens bekend van het televisieprogramma RuPauls Dragrace Holland.

Ons evenement en de coronamaatregelen

Wij begrijpen wanneer er onzekerheid bestaat of evenementen door kunnen gaan binnen deze coronaperiode. Dordrecht Pride sluit aan bij de Dordtse Feesten, een concept dat is opgezet vanuit de gemeente Dordrecht.

Het evenement zal geheel volgens de op dat moment geldende richtlijnen plaatsvinden.

Wordt ook partner van Dordrecht Pride!

MEEBOUWEN AAN INCLUSIVITEIT EN DIVERSITEIT

Het thema Inclusiviteit en Diversiteit is er één waar het bedrijfsleven achter staat. Dordrecht Pride is het ideale evenement om dit ook daadwerkelijk uit te dragen.

GROOT BEREIK

Bereik je doelgroep als partner van Dordrecht Pride. Jouw bedrijf wordt in contact gebracht met een veelal nieuwe en brede (jonge) doelgroep.

GROTE ZICHTBAARHEID

Afhankelijk van het sponsorpakket wordt jouw merknaam zichtbaar op het festival zelf én voorafgaand via onze andere pr-uitingen zoals posters in de stad en online media uitingen.

JOUW BIJDRAGE ALS ONDERNEMING

Dordrecht Pride is een stichting en werkt alleen met vrijwilligers.

Zo komt de investering van partners in zijn geheel ten goede aan de invulling van het evenement.

EEN POSITIEF SIGNAAL VOOR JE ONDERNEMING

Met ondersteuning van de Pride geef je als onderneming niet alleen een positief signaal af naar je klanten en relaties maar zeker ook binnen je eigen organisatie. Hiermee creëer je een lhbti-vriendelijk klimaat waardoor je medewerkers weten dat zij zichzelf kunnen zijn op de werkvloer.

DOE JIJ ALS ONDERNEMING MEE MET ONS PARTNERPROGRAMMA?

Wij sturen je graag ons partnerprogramma (PDF) en maken graag een afspraak om dit door te nemen. Dit sponsorpakket is een leidraad want uiteraard zijn de mogelijkheden breder, zo kan een bedrijf ook een artiest / act of onze DJ of TukTuk sponsoren en zichtbaar zijn op het evenement zelf met eigen product en promotiemateriaal.

Ons sponsorpakket vind je ook hieronder, direct een pakket afnemen of een afspraak inplannen kan door een email te sturen naar info@dordrechtpride.nl

Sponsorpakket - Dordrecht Pride 2021

Binnen alle sponsorpakketten worden bedrijfslogo’s op het festival getoond op een groot LED- scherm op een karakteristieke VW bus welke naast het podium wordt geplaatst. De hoeveelheid waarop je logo voorbij komt is afhankelijk van welk sponsorpakket er wordt afgenomen. Het LED-scherm biedt ook de mogelijkheid om commercials te tonen.

Pakket Licht Roze

€ 500,-

met logo zichtbaar op:

 • Onze social media kanalen
 • Posters en flyers
 • Website + doorlink
 • Wordt getoond op LED scherm

Pakket Licht Roze

€ 1.500,-

met logo zichtbaar op:

 • Het evenement, prominent op LED scherm
 • Onze social media kanalen
 • Posters en flyers
 • Website + doorlink
 • 5 gratis tickets.  Leuk voor uw medewerkers of relaties.

Pakket Licht Roze

€ 3.000,-

Met dit pakket bent je het allerbeste zichtbaar tijdens ons evenement, je ondersteunt Dordrecht Pride en bent met jullie onderneming zichtbaar op het evenement.

Wij bieden de mogelijkheid om jullie product te presenteren, eigen promotiemateriaal toe te passen binnen de aankleding van het evenement en het logo is zichtbaar:

 • Prominent en voorafgaand aan onze hoofdacts op het LED- scherm
 • Op onze posters en flyers
 • Onze social media kanalen
 • Op website + doorlink en op onze social media kanalen
 • 10 gratis tickets. Leuk voor uw medewerkers of relaties.