MAAK JIJ DORDRECHT PRIDE?

Vacant:

Penningmeester, secretaris, vrijwilligers

Stichting Dordrecht Pride is per direct op zoek naar bestuursleden;

 

penningmeester en secretaris.

 

Binnen het huidige bestuur zijn er enkele bestuursfuncties vrijgekomen wegens tijdsgebrek van de vorige leden. Wij zoeken mensen die zich graag op vrijwillige basis willen inzetten om onze organisatie de nodige bestuurlijke ondersteuning te bieden.

 

Om onze groeiambitie te kunnen realiseren en om meer stabiliteit binnen onze organisatie te kunnen waarborgen, zijn wij op zoek naar kandidaten met bestuurlijke ervaring en het liefst met een uitgebreid netwerk.

 

Wanneer je je graag wil inzetten voor onze organisatie, welke als doel heeft de LHBT-acceptatie in Dordrecht te verbeteren, dan wel te waarborgen middels diverse activiteiten (waaronder de jaarlijkse Pride), dan komen wij graag met je in contact.

 

Om met een klein team van vrijwilligers alle doelstellingen te kunnen behalen, werken wij met een actieve bestuursvorm en werken bestuursleden actief mee aan de uitvoering van onze activiteiten.

Stichting Dordrecht Pride is per direct op zoek naar vrijwilligers

 

productie, organisatie, sponsor- fondsenwerving

 

Dordrecht Pride wordt door een klein enthousiast team georganiseerd.

 

Op dit moment zijn wij dringend opzoek naar uitbreiding van het team. Lijkt het je leuk om mee te werken aan Dordrecht Pride 2020 en wil je al meehelpen in de voorbereiding? Mail ons dan snel.

 

Denk hierbij aan het ontwikkelen en uitwerken van programmaonderdelen, het werven van fondsen en/of sponsoren of administratieve ondersteuning.

 

Wanneer je je graag wil inzetten voor onze organisatie, welke als doel heeft de LHBT-acceptatie in Dordrecht te verbeteren, dan komen wij graag met je in contact!

© 2019 by Dordrecht Pride.