Word Vrijwilliger

Word Vrijwilliger

Samen maken we Dordrecht Pride! Dordrecht Pride wordt in zijn geheel georganiseerd door vrijwilligers en jouw hulp kunnen we daarom goed bij gebruiken. Zo kun je helpen op de festivaldag zelf maar ook in de voorbereiding of in het bestuur. In de voorbereiding en op de dag zelf zijn wij bijvoorbeeld opzoek naar iemand die het leuk vind om
onze festivalmarkt te organiseren. Of misschien vind je het leuk om te helpen met de decoratie. Meld je aan als vrijwilliger via info@dordrechtpride.nl en kom eens vrijblijvend naar een van onze
maandelijkse bijeenkomsten.

Misschien vind je het leuk om in het bestuur te komen, zo kun je werken aan de groei van onze Pride in een klein en leuk team. Heb je een breed netwerk of lijkt het je leuk om als secretaris of penningmeester in het bestuur te komen, dan maken wij graag kennis met je!

Hoeveel tijd kost het?

Als vrijwilliger bij Dordrecht Pride komt het voorbereidende team één avond per maand samen, daarnaast wordt je minimaal een dagdeel op het festival zelf ingepland.
Als bestuurslid kan je er zoveel tijd in steken als je zelf wil maar houd rekening met 1 a 2 uur per
week en een maandelijkse bijeenkomst. Wij werken met een actief bestuur, dat wil zeggen dat je ook op de festivaldag wordt ingepland.

Moet je al veel kennis hebben?

Nee, je komt in een leuk enthousiast team dat maandelijks bijeen komt, je zal zeker snel aansluiting vinden en iets kunnen bijdragen!

Wat krijg je er voor terug?

Vrijwilligerswerk wordt uiteraard niet betaald maar jouw betekenisvolle bijdrage tijdens de Pride en de ervaring die je opdoet binnen een leuk team is onbetaalbaar! Naast de ervaring die je opdoet zijn er ook trainingen die je kunt volgen, deze worden je aangeboden door Inzet078. Daarnaast hebben we een jaarlijkse vrijwilligersborrel na afloop van een geslaagde Pride.

Aanmelden

Kom gerust eens kennismaken tijdens één van onze bijeenkomsten. Aanmelden kan via info@dordrechtpride.nl vermeld daarbij je naam, email en telefoonnummer.