Maak Dordrecht Pride

Samen maken we Dordrecht Pride

Wij geloven dat we het verschil kunnen maken, samen met jouw input kunnen we er voor zorgen dat LHBTI’ers nog zichtbaarder zijn! Wil jij met ons samenwerken aan onze missie?

Iedereen moet zich welkom en veilig voelen, ongeacht kleur, leeftijd, lichaamsvorm, genderidentiteit, seksuele geaardheid. culturele achtergrond. Wij geloven dat iedereen trots mag zijn op wie ze zijn, dit is ook jouw Pride!

Wat kan ik doen om te helpen?​

Wij zien persoonlijke verantwoordelijkheid als een belangrijk deel van de organisatie, de mogelijkheden zijn daarom breed;

Of dit nu artiestenservice, productionele ondersteuning, verkoop, begeleiding van pers, onderzoek, ondersteuning van de communicatie en natuurlijk op- en afbouw werkzaamheden of iets anders is.

Er is voor iedereen wat te doen! Doen waar je je goed bij voelt is het belangrijkste voor ons!

Heb ik ervaring nodig om vrijwilliger te worden?
Iedereen kan en mag helpen. Uiteraard gooien we je niet zo maar in het diepe.

Wat krijg ik er voor terug?
Je komt terecht in een gezellig, productief team, hebben we een superleuke tijd met elkaar en uiteraard hebben we toffe team uitjes!

Wat gebeurt er nadat ik me heb  ingeschreven?
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, via de groepswhataspp kun je contact houden met de andere vrijwilligers.

Zodra er nieuwe evenementen en mogelijkheden voor je zijn, nemen we contact met je op. Ook zijn er mogelijkheden om speciale projecten en eigen ideeën uit te werken.