Online editie Dordrecht Pride gecanceld

Online editie Dordrecht Pride gecanceld

De plannen voor een online festival op 5 september lagen al klaar, maar Dordrecht Pride heeft toch besloten om te stoppen met de voorbereidingen hiervan. De organisatie gaat zich richten op de editie van 2021, die in juni, de Pride Month, plaats moet gaan vinden.

Volgens de voorzitter van Dordrecht Pride, Lennart Lenskens, kan Dordrecht Pride niet anders dan naar volgend jaar kijken. “De geplande Pride zou op 5 september plaatsvinden, in de periode waarin, onder voorwaarden, weer evenementen georganiseerd mogen worden. We vinden het dan niet zo sterk om met een online-editie te komen. Daarbij zouden we een online editie alleen goed willen neerzetten. Als bestuur denken we dat we ons op dit moment het beste kunnen gaan richten op een goede Pride in 2021, waarbij geprobeerd wordt het evenement Dordrecht Pride in juni, de officiële Pride Month, te laten plaatsvinden.”

Het vrijwilligersteam van Dordrecht Pride zal binnenkort al bij elkaar komen om plannen te maken voor de 2021-editie van het festival. Wil je meedenken of sponsor worden? Stuur dan een e-mail naar info@dordrechtpride.nl.